Empresa

Qui som?

Som una empresa familiar nascuda a Granollers l’any 1995 que va iniciar el seu historial empresarial en el món de l’administració de comunitats, l’assessoria fiscal – laboral i les assegurances.

 

Durant l’any 2009 hem obert un nou camp i també oferim als nostres clients un ampli ventall de serveis en el món de l’activitat d’intermediació immobiliària i l’assessorament en el sector. Aquest fet que ens permet afrontar importants reptes per tal d’oferir el millor servei als nostres clients en l’activitat immobiliària.

Administració de finques i gestió de patrimoni

En la nostra forma de gestionar, tenim dues àrees d’actuació diferenciades, però complementàries entre si:

Administració de finques

Gestió de patrimonis

Efectuada per Profinques ARTOUS, sl C.I.F. B60765377, empresa administradora de finques col·legiada núm. 5597, especialitzada en la gestió i servei de les necessitats de les comunitats de propietaris.

Gestió de patrimonis

Efectuada per ARTOUS Habitatges, sl C.I.F. B65024333, Agent de la Propietat Immobiliària col·legiat núm. 3042, especialitzat a buscar solucions específiques per a les propietats, que realitza l’activitat corresponent sobre el patrimoni que se li confia.

L’objectiu de Profinques ARTOUS i ARTOUS Habitatges, és fer que els nostres clients es desvinculin de les seves preocupacions en el sector immobiliari i confiïn en els nostres professionals i en la nostra empresa, per poder resoldre’ls els dubtes, administrar el seu patrimoni i poder treure el màxim rendiment dels seus immobles, ja que ens agrada vincular-nos en cadascuna de les finques que administrem com si fossin nostres, per poder aconseguir els millors objectius per a cada propietari.

 

El nostre èxit queda garantit gràcies als grans professionals que formen la nostra plantilla. Un capital humà amb dilatada experiència i contínua formació immobiliària, ja que tenim com a prioritat oferir un servei personalitzat, professional, eficaç i seriós, amb l’objectiu de poder obtenir els millors resultats per als nostres clients.

Confiant en Profinques Artous o Artous Habitatges, es pot obtenir una qualitat de servei i tracte humà. Us hi esperem!