Taulell d'anuncis Àrea de consulta

Empresa

Qui som?

Som una empresa familiar nascuda a Granollers l'any 1995 que va iniciar el seu historial empresarial en el món de l'administració de comunitats, l’assessoria fiscal - laboral i les assegurances.

Durant l'any 2009 hem obert un nou camp i també oferim als nostres clients un ampli ventall de serveis en el món de l'activitat d'intermediació immobiliària i l’assessorament en el sector. Aquest fet que ens permet afrontar importants reptes per tal d'oferir el millor servei als nostres clients en l'activitat immobiliària.

Administració de finques i gestió de patrimoni

En la nostra forma de gestionar, tenim dues àrees d'actuació diferenciades, però complementàries entre si:

  • ADMINISTRACIÓ DE FINQUES, efectuada per Profinques ARTOUS, sl C.I.F. B60765377, empresa administradora de finques col·legiada núm. 5597, especialitzada en la gestió i servei de les necessitats de les comunitats de propietaris.
  • GESTIÓ DE PATRIMONIS, efectuada per ARTOUS Habitatges, sl C.I.F. B65024333, Agent de la Propietat Immobiliària col·legiat núm. 3042, especialitzat a buscar solucions específiques per a les propietats, que realitza l'activitat corresponent sobre el patrimoni que se li confia.

L'objectiu de Profinques ARTOUS i ARTOUS Habitatges, és fer que els nostres clients es desvinculin de les seves preocupacions en el sector immobiliari i confiïn en els nostres professionals i en la nostra empresa, per poder resoldre’ls els dubtes, administrar el seu patrimoni i poder treure el màxim rendiment dels seus immobles, ja que ens agrada vincular-nos en cadascuna de les finques que administrem com si fossin nostres, per poder aconseguir els millors objectius per a cada propietari.

El nostre èxit queda garantit gràcies als grans professionals que formen la nostra plantilla. Un capital humà amb dilatada experiència i contínua formació immobiliària, ja que tenim com a prioritat oferir un servei personalitzat, professional, eficaç i seriós, amb l'objectiu de poder obtenir els millors resultats per als nostres clients.

Les nostres instal·lacions estan situades al centre de Granollers i ens podreu trobar a:

C./ ANNÍBAL, 33 08401 GRANOLLERS
Telèfon: 938 793 667
Fax: 938 794 621
Web: www.artous.cat
E-mail: artous@artous.cat

Confiant en Profinques Artous o Artous Habitatges, es pot obtenir una QUALITAT DE SERVEI I TRACTE HUMÀ. US HI ESPEREM!

Artous Habitatges S.L. - C/ Anníbal 33 - Granollers - Tel. 93 879 36 67 -