Taulell d'anuncis Àrea de consulta

Assegurances

Conegui les nostres assegurances i sol·liciti un pressupost personalitzat de l'assegurança que desitgi. L'assessorem ràpidament sense molèsties ni compromisos, a partir de les seves necessitats asseguradores. Estudiï-les amb total tranquil·litat i, si li convenç la nostra oferta, estarem orgullosos de tenir-lo com a client. Li oferim una feina orientativa i una assegurança completa, de qualitat i amb unes cobertures per tal que la relació qualitat preu sigui òptima i adequada a les seves necessitats.

A més, disposarà del suport dels nostres assessors en tot moment, que estaran a la seva disposició davant de qualsevol tipus d'inquietud per oferir-li una solució ràpida i efectiva, així com per tramitar qualsevol sinistre i efectuar el seu seguiment. Volem ser la seva referència d'assegurances útil, abans i després de la contractació de la seva pòlissa d'assegurances.

Podem classificar les assegurances en dos grups:

Assegurances personals

Són les que cobreixen l'estat del benestar dels seus beneficiaris:
  1. Assegurances de vida. Aquest tipus d'assegurança correspon als productes de "vida risc" i "vida estalvi". Els primers donen dret al capital acumulat en cas de defunció o invalidesa, mentre que els segons complementen la jubilació. En aquest últim cas, el capital es podrà recuperar mitjançant una renda temporal o mitjançant un únic cobrament. En cas de morir abans de la jubilació, el capital acumulat serà recuperable pels hereus.
  2. Assegurances d'accident. Cobreixen l'estabilitat econòmica familiar mitjançant la indemnització, que ve determinada per la prima que es pugui establir davant d'una mort o invalidesa inesperada.
  3. Assegurances de salut. Les pòlisses de salut busquen aconseguir una atenció més personalitzada, acurada i ràpida en el tractament de les malalties. Poden contractar-se per a una atenció dirigida en centres estipulats o perquè la companyia d'assegurances pagui una part de les despeses, gaudint de llibertat d'elecció de metge o clínica.

Assegurances patrimonials

El seu objectiu principal és restituir les pèrdues econòmiques derivades d'un robatori, incendi, inundació, explosió, fuita d'aigua o gas, etc. Formen part d'aquest grup les assegurances de la llar, vehicles, comerç, indústria, comunitats, etc. L'aspecte més important de la seva formalització és la valoració correcta dels béns assegurats, ja que el seu objectiu és recuperar el bé assegurat a través de la indemnització en cas d'un sinistre.


En conclusió, pretenem facilitar als nostres clients la informació suficient i necessària perquè contracti la pòlissa més adequada a les seves característiques i necessitats personals.

Artous Habitatges S.L. - C/ Anníbal 33 - Granollers - Tel. 93 879 36 67 -